Gå til innholdet

Deltagruppen i media, 2015

Deltagruppens rolle er å være en jobbformidler, en samfunnsaktør og en stemme for de som står utenfor arbeidslivet. Vi jobber for å inkludere de som står utenfor arbeidslivet.

Her ser du hvilke saker media fanget opp i 2015.


Skannet avisside

Deltagruppen forebygger dropout i skolen

Smaalenene, 4. desember 2015

Målet vårt er å forebygge dropout i skolen, og finne ut hvor problemet ligger, så vi kanskje kan ta tak i det på et tidligere tidspunkt, sier Cathrine Srøbka i Deltagruppen. - Et bra tiltak fra Deltas side, mener ungdommene.

Se hele saken


Rekordmange på jobbmesse

Smaalenene, 11. november 2015

900 besøkende er 200 flere enn forrige rekord for jobbmessen, som arrangeres av NAV og Deltagruppen. Askerøi og Aas i NAV mener høy ledighet og mange bedrifter til stede på messe er forklaringen på det gode besøket.

Se hele saken


Skannet avisside

Ti Grønt arbeid-plasser på Skjeltorp gård

Sarpsborg arbeiderblad, 4. oktober 2015

I en artikkel om tiltaksplasser på en gård i Bjørnstadgrenda omtales Deltagruppens Grønt arbeid-tilbud på Skjeltorp gård. - Et svært godt tiltak, mener kommunikasjonssjefen i NAV Østfold.

Se hele saken


Skannet avisside

Drop in-tilbud for ungdommer

Smaalenene, 25. september 2015

Prosjektet Drop in skal hjelpe ungdommer med å komme seg på beina igjen. I Deltagruppens drop in-tilbud i Storgata i Askim kan unge komme innom dersom de ønsker hjelp med å endre sin livssituasjon.

Se hele saken


Skannet avisside

Har gitt økonomisk veiledning til 200 deltakere

Sarpsborg Arbeiderblad, 3. august 2015

Stadig flere sliter med inkassogjeld og har behov for å rydde opp i sin private økonomi. Det har ikke minst Morten Ravneng fått erfare som økonomisk rådgiver for jobbsøkere i Deltagruppen. I tillegg holder han økonomikurs for jobbsøkere.

Se hele saken


Skannet avisside

Pris for samfunnsansvar

Sarpsborg Arbeiderblad, 23. juni 2015

Deltagruppen hyller bedrifter som gjør en innsats for å få folk i jobb. I juni ble bedriftene Skedar og Thermocold i Sarpsborg, og Fredrikstad-bedriftene Monter og Lafinto, hedret med Deltaprisen. - Bedriftene viser empati og vilje, og har gitt mange som sitter i en vanskelig situasjon en ny sjanse, sier markedsansvarlig Nina Huse.

Se hele saken


Skannet avisside fra Smaalenene

Deltagruppen takker samarbeidspartnere

Smaalenene, 16. juni 2015

For å få jobbsøkere ut i arbeid er Deltagruppen helt avhengig av et godt samarbeid med næringslivet. Nå har bedriften laget en ny pris, for å hedre dem som gjør en ekstra innsats for å hjelpe personer på attføring. Holli mølle, Bølgen Flis & VVS, Maskin og Utemiljø og Symetra er de første mottakerne av prisen.

Se hele saken

 


Skannet avisside

På gårdsbruk for å komme tilbake

Smaalenene, 5. juni 2015

Deltagruppen har innledet et samarbeid med Kine Nordbrekken på Folkenborg hestesenter ved Mysen. - Dette prosjektet er bra for å komme i gang igjen. Blant annet lærer man seg å møte på jobb til rett tid, sier Cathrine Srøbka.

Se hele saken


Skannet avisside

Åpner lese- og skrivesenter i Askim

Smaalenene, 3. mars 2015

Deltagruppen i Askim setter lese- og skrivevansker høyt på agendaen. 9. mars åpnes et lese- og skrivesenter i Askim, for unge, unge voksne og voksne som trenger å kartlegge dysleksi og få hjelp med sine utfordringer.

Se hele saken


Skannet avisside

Deltagruppen og NAV arrangerer jobbmesse

Smaalenene, 13. februar 2015

Bak jobbmessen står Deltagruppen, og næringslivskontakt Jens Petter Langsæther legger ikke skjul på at kampen om jobbene er i ferd med å bli tøffere. Både Deltagruppen og NAV sier seg god fornøyd med tilstrømmingen til messen i rådhuset i Askim.

Se hele saken


Vellykket jobbmesse i Sarpsborg

Sarpsborg Arbeiderblad, 11. februar 2015

- Jeg har vært i Norge i tre og et halvt år og ønsker meg både arbeid og utdannelse. Samtidig undersøker jeg muligheten for å bruke agronomutdannelsen min her, sier Buteegch Wang-cheng, som besøkte jobbmesse i Sarpsborg.

Se hele saken


Skannet avisside

Jobbmesse på Storbyen kjøpesenter

Sarpsborg Arbeiderblad, 10. februar 2015

Jobbmessa er åpen for alle og en glimrende anledning til å møte en potensiell arbeidsgiver. - Vi får besøk av blant annet Sarpsborg kommune, Østfold fylkeskommune, Adecco, Opplæringskontoret, NAV Sarpsborg, ASKO Øst og en rekke andre bedrifter, sier Nina Huse i Deltagruppen.

Se hele saken


Skannet avisside

Straks jobbmesse i Askim

Smaalenene, 9. februar 2015

Om noen dager går Deltagruppens tredje jobbmesse av stabelen, denne gangen også med et tungt innslag av utdanningsinstitusjoner. Messen retter seg både mot dem som er i et attføringsløp, mot arbeidsledige, mot dem som ser seg om etter en ny jobb og for den saks skyld også skoleelever som ennå ikke har gjort seg opp et valg.

Se hele saken

DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring