Gå til innholdet

Deltagruppen i media, 2014

Deltagruppens rolle er å være en jobbformidler, en samfunnsaktør og en stemme for de som står utenfor arbeidslivet. Vi jobber for å inkludere de som står utenfor arbeidslivet.

Her ser du hvilke saker media fanget opp i 2014.


Skannet avisside fra Smaalenene

Samarbeid med Baneservice får folk ut i jobb

Smaalenene, 22. november 2014

Baneservice har opphav fra NSB, men er nå et eget selskap som er hundre prosent statseid. I 2014 hadde selskapet samarbeidet ett år med Deltagruppen, og det har gitt resultater: fem personer har fått fast jobb.

Se hele saken


Skannet avisside

Karenske Bowah Htoo er til stor hjelp på Skiptvet mølle

Smaalenene, 30. oktober 2014

- Det som er så viktig, er at arbeidsgiver har de sosiale ferdigheter som trengs. At de bryr seg og ser ting, slik at man får en kommunikasjon, fastslår Jens Petter Langsæther i Deltagruppen. Det var Deltagruppen som skaffet Bowah Htoo arbeidstreningsavtale.

Se hele saken


Skannet avisside fra Smaalenene

Delta Design gjør seg klare til julesesongen

Smaalenenes avis, 16. oktober 2014

Roger Sletmo fra Trøgstad står og skjærer i ei glassplate. Her blir julepynten laget. Delta Design har allerede laget en liten kolleksjon med ulike juleartikler i glass, for å forberede seg til julesesongen. Attføringsbedriften fokuserer på jobb og kompetanse.

Se hele saken


Skannet avisside

Delta Design i nye lokaler

Byavisa Sarpsborg, 17. september 2014

Delta Design har flyttet butikken fra sentrum til Deltagruppens lokaler i Klokkergården. Butikkens innhold blir preget av årstiden, både når det gjelder farger, moter og materialer. - Her finner du også møbler som er designet og preget av oss, reklamerer Desirée Andersen ved Deltagruppens kreative verksted.

Se hele saken


Foto av Rømuld og Langsæther, inne på Askim Frukt- og bærpresseri

Adm.dir. Astrid Lier Rømuld hos Askim Frukt- og Bærpresseri og Key Account hos Deltagruppen, Jens Petter Langsæther

NHO Østfold - Ringer i Vannet i Askim

NHO.no, 9. september 2014

Rett før hektisk inngang til høysesongen tegnet Askim Frukt- og Bærpresseri rekrutteringsavtale med Deltagruppen om Ringer i Vannet-samarbeid.

Deltagruppens Jens Petter Langsæther gleder seg til å jobbe med nok en Askim-bedrift.
- Det unike med Ringer i Vannet er jo at attføringsbedriftene i Østfold samarbeider om å finne egnede kandidater for NHO bedriftene dersom vi selv ikke har noen aktuelle, sier Langsæther.

Se hele saken hos NHO.no


Skannet avisside

Burmesiske Bo stortrives med hammer og sag

Smaalenene, 31. mars 2014

Takket være snekker Ole Petter Madland fra Askim har Bo fått en unik sjanse til å vise hva han duger til. - Vi er helt avhengige av at bedrifter tør å gjøre som Moland: å ta et samfunnsansvar, sier Jens Petter Langsæther i Deltagruppen.

Se hele saken


Ti FLT-medlemmer i bedriften

Ledelse og teknikk, 29. mars 2014

Deltagruppen AS har vokst til å bli den største attføringsbedriften i Østfold med en rekke ulike virksomheter spredt på flere steder. Nå er den også blant landets største. Det betyr igjen noe for antall FLT-medlemmer i bedriften. Foreløpig er de 10.

Se hele saken


Skannet avisside

Flis og bad samarbeider med Deltagruppen

Smaalenene, 27. mars 2014

Askim Flis og Bad og Spjudvik Rør fusjonerer. Daglig leder Henning Tveter understreker at de har hatt et vellykket samarbeid med Deltagruppen, og gjerne gir folk en andre sjanse til jobb. - Det er mye flinke folk som kommer derfra, sier Tveter.

Se hele saken


Skannet avisside

Trives på jobb etter noen dager på Delta

Smaalenene, 10. mars 2014

60-åringer har slett ikke gått ut på dato. Og Terje Teig er en av dem som håper på ny jobb. - Vi jobber med kompetanseheving på alle plan, og vi har et tett samarbeid med NAV. Vi har selv en del virksomheter, som gjenbruksbutikk, lager, truck og reklame, sier markedsansvarlig Nina Huse.

Se hele saken


Skannet avisside

Populær jobbmesse

Smaalenene, 28. februar 2014

Utstillere fra ulike bransjer og mange ledige jobber ga fullt hus av jobbsøkere. Flere hundre personer dukket opp da Deltagruppen sammen med bedrifter, rekrutteringsbyråer og NAV viste frem mulighetene i distriktet. - Vi vil vise frem hjørnesteinsbedriften. Det er også et mål at de arbeidssøkende kjenner litt til de kravene vi stiller, sier driftsleder Dag Klavestad ved GLAVA.

Se hele saken


Traff arbeidsgivere på Jobtour i regi av Deltagruppen

Sarpsborg Arbeiderblad, 27. februar 2014

På fjorårets messe kom det 800-1000 mennesker. Målet var minst like mange mennesker på gårsdagens messe i bystyresalen. - Det er tydeligvis et behov for et treffsted mellom arbeidsgivere og de som er jobbsøkere eller jobbskiftere, sier Monica Auby i Deltagruppen.

Se hele saken


Skannet avisside

Traff blink på messe

Smaalenene, 24. februar 2014

Jobbkonsulent Hanne Lund Olsen i Deltagruppen arrangerte et møte mellom Sigbjørn Johansen og Mysen-firmaet Maskin og Utemiljø. Nå er han blitt firmaets egen Reodor Felgen. - Det er litt lettere når du får møte folk ansikt til ansikt. Man danner seg rakst et inntrykk av en person, sier Tore D. Carlsen ved Maskin og Utemiljø.

Se hele saken

DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring