Gå til innholdet

Deltagruppen i media, 2013

Deltagruppens rolle er å være en jobbformidler, en samfunnsaktør og en stemme for de som står utenfor arbeidslivet. Vi jobber for å inkludere de som står utenfor arbeidslivet.

Her ser du hvilke saker media fanget opp i 2013.


Skannet avisside

Fikk inn 1 000 på barter

Smaalenene, 3. desember 2013

Hos Deltagruppen i Askim deltok man for første gang i Movember. Gjennom denne kampanjen fikk man samlet inn 1 000 kroner til kreftsaken.

Se hele saken


Skannet avisside

Delta Design

Smaalenene, 3. desember 2013

Delta Design stiller ut i biblioteket i Eidsberg. En kort notis forteller leserne at de kan finne alt fra lekre glassprodukter og håndlagde smykker til kjoler, kåper, vesker og annet.

Se hele saken


Sarpsborg 08 - 11 mann på banen

NRK Østfold, 30. oktober 2013

Sarpsborg 08 deltar i prosjektet "11 nye spillere på banen", der man skulle hjelpe 11 nye personer ut i arbeidslivet.

Hør lydklippet:


Skannet avisside

Deltagruppens kreative avdeling i Eidsberg

Smaalenene, 30. september 2013

En gjeng designerspirer i Mysen har hendene og stativene fulle på systua ved Delta i Mysen. Noen har solid erfaring og utdannelse i tekstil. For andre har læringskurven akkurat begynt.

Se hele saken


Skannet avisside

Haugvoll sykehjem samarbeider med kommunen og Deltagruppen

Sarpsborg Arbeiderblad, 24. september 2013

Sykehjemmet gjenåpner sin kantine, ikke minst som et trivselstiltak. Sammen med Sarpsborg kommune og Deltagruppen håper de å kunne skape litt ekstra liv og hygge. Fra Deltagruppen stiller opptil syv kandidater, som på skift hjelper til på kjøkkenet.

Se hele saken


Skannet avisside

Gode resultater på norskprøvene

Smaalenene, 20. september 2013

Elevene ved Deltagruppen Voksenopplæring gjennomførte norskprøver i mai. Resultatene er klare: knallgode elever fikk topp resultater. - Her forklarer de til vi skjønner det, sier ingeniør Anna Olsen fra Litauen.

Se hele saken


Skannet avisside

Sarpsborg 08 samarbeider med Deltagruppen

Sarpsborg Arbeiderblad, 18. september 2013

På lederplass roser SA Sarpsborg 08s samarbeid med Deltagruppen for å hjelpe folk ut i arbeidslivet. Målsettingen er å hjelpe 11 sarpinger til å få jobb. Slik bidrar klubben til den byen der de lever - og det er viktigere enn å vinne fotballkamper.

Se hele saken


Skannet avisside

NHO på lag

Smaalenene, 8. august 2013

Med prosjektet "Ringer i Vannet" går Deltagruppen og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) sammen for å lede flere ut i arbeid. - Det fungerer veldig bra. Deltagruppen er flinke til å finne gode kandidater med de egenskapene vi søker, sier Ann-Kristin Skaugen ved Nordre Kråkerøy gård.

Se hele saken


Skannet avisside

Grønt Arbeid på Skjeltorp gård en suksess

Sarpsborg Arbeiderblad, 7. august 2013

Tirsdag var arbeidsminister Anniken Huitfeldt på besøk ved Skjeltorp gård. - Det er ingen vits i å sette arbeidsledige til å gjøre utdaterte industrielle oppgaver som ingen egentlig gjør lenger. Det er viktig med skikkelige arbeidsoppgaver, og denne gården og Grønt Arbeid er en flott mulighet, sier Huitfeldt.

Se hele saken


Skannet avisside

Deltagruppen i landsomfattende trimkonkurranse

Smaalenene, 4. juli 2013

Bedriften deltok i konkurransen Dytt, og målet for hvert lag av ansatte var å gå en virtuell strekning fra Oslo til Lindesnes innen 50 dager. - Alle kom i mål, opplyser Nina Egge Huse.

Se hele saken


Skannet avisside

Praktisk arbeidstrening på Høytorp fort

Smaalenene, 11. april 2013

Eidsberg kommune, NAV Eidsberg og Deltagruppen har inngått en samarbeidsavtale om vedlikehold og restaurering på Høytorp fort. - Dette gir en veldig dokumenterbar og nyttig erfaring. I tillegg får deltakerne selvtillit, nettverk, kontakter og arbeidstrening, mener Geir Nilsen i Delta Mysen.

Se hele saken


Skannet avisside

Delta Gjenbruk bidro med artikler

Smaalenene, 4. april 2013

Familien Rypdal vant gratis oppussing av ett rom i sitt nye hus. Byggmakker Askim og interiørdesigner Eva Madsø laget nærmest en liten fornøyelsespark for barna. Delta Gjenbruk stilte opp med gjenbruksartikler til prosjektet. - Bruk gjenbruksartikler, slik sparer du penger og får en egenart på møbler og interiør, sier Madsø.

Se hele saken


Skannet avisside

Trengsel under jobbmesse

Byavisa Sarpsborg, 27. mars 2013

Det var god spennvidde i bedriftene som stilte opp. I tillegg til flere bemanningstjenester, fant vi også Infotjenester, Sarpsborg kommune, Barnehagenett, Transcom og Safe Security. Deltagruppens ansvarlige er overveldet over responsen.

Se hele saken


Skannet avisside

Lar jobbsøkere treffe arbeidsgivere

Sarpsborg Arbeiderblad, 19. mars 2013

For første gang arrangerer Deltagruppen Sarpsborg jobbmesse i byen. Messa er åpen for alle, og i bystyresalen venter 16 arbeidsgivere med bemanningsbehov. Allerede før dørene åpnet var køen av jobbsøkende sarpinger lang. - Med tanke på alle menneskene som har møtt opp er dette en ubetinget suksess, sier Deltagruppens regionleder Alf Ole Gotteberg.

Se hele saken


Skannet avisside

Møttes på jobbmesse

Smaalenene, 20. mars 2013

For første gang arrangerte Deltagruppen og NAV jobbmesse sammen. Det var det tydeligvis behov for. Bystyresalen i Askim var proppfull av mennesker da Jonas Rønning åpnet messen. - Vi var ikke redd for at det skulle bli trangt om plassen, men det er vi glad for at det ble, sa Eidsberg-ordfører Erik Unaas.

Se hele saken


Skannet avisside

Ny sjef i Deltagruppen

Smaalenene, 7. februar 2013

Mossedamen Gunn Berthelsen har overtatt som ny direktør i Deltagruppen etter Rune Jahren. Hun kommer fra jobb som leder for attføringsbedriften Unikum på Grünerløkka i Oslo. I følge Berthelsen er det helt avgjørende for en attføringsbedrift å ha et godt utviklet nettverk ut i det ordinære arbeidsmarkedet.

Se hele saken


Skannet avisside

Deltagruppens nye lokaler i Mysen

Smaalenene, 5. februar 2013

De gamle lokalene i Bakkegata ble for små. Nå flytter Deltagruppen inn i sine nye lokaler i David Blidsgate i Mysen. Med 10 ansatte og 61 deltakere ble det for trangt. - Leif Mysen-gården er helt perfekt for oss, en solid og velholdt bygning, sier Tor Arild Bergendahl, administrasjonssjef i Deltagruppen.

Se hele saken


Skannet avisside

Startet i Klokkergårdveien

Næringslivet i Østfold, 5. februar 2013

Bedriften Rent a Chef startet opp kantine der du får kvalitetsmat til kafepris. Oppstarten var i Klokkergårdveien 5, der Deltagruppen Sarpsborg holder til. Bjørn Fossum fra Deltagruppen anbefaler pasta med kylling.

Se hele saken


DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring