Henning startet i Avklaring hos Deltagruppen i mai. Han viste tidlig høy motivasjon og ønske om å komme seg tilbake i arbeidslivet etter nedbemanning hos forrige arbeidsgiver. Gjennom karriereveiledning fremkom det at han hadde et ønske om å prøve seg innen butikkbransjen.

Det ble opprettet kontakt med Jula Sarpsborg, og han fant raskt ut at dette var noe han trivdes med. Henning viste en glede og positivitet gjennom hele praksisperioden, og arbeidsgiver var svært fornøyd med hans innsats og fungering i arbeidsmiljøet.  Da vi nærmet oss sommeren og tiltakstiden var på makstid kom vi opp i en situasjon som var viktig å løse. Da NAV ikke hadde oppfølging i juli sto vi i fare for å måtte avbryte praksisen, noe verken Henning, arbeidsgiver, NAV eller vi ønsket. Etter samtale med vår koordinator og innsøkende saksbehandler på NAV fikk vi direktekjedet Henning over til Oppfølging, og de sto klare til å følge opp videre med ny kontrakt når han var ferdig hos oss.

Marte, jobbkonsulent i Deltagruppen, var spent på hvordan det gikk med Henning, og fikk i dag en gledelig nyhet. Henning kom innom, stolt og smilende fra øre til øre. Han hadde akkurat fått beskjed om at han hadde fått fast ansettelse. Foreløpig deltid, men Henning har stor tro på at dette bare vil gå den rette veien.

Gratulerer til Henning!

Scroll to top