Gå til innholdet

Monicas lange reise tilbake til jobb!

Etter flere år som sengeliggende med diagnosene ME og fibromyalgi har Monica klart å reise seg igjen. Hun er nå ansatt som markedskonsulent i konsernet AE gruppen AS i 60% stilling.

Hun lyser opp når hun forteller om sin nye tilværelse i dag. Veien har vært lang, men ved hjelp av mental trening, endring av kosthold og bistand fra Deltagruppen er nå Monica full av pågangsmot!

Sitt første møte med Deltagruppen var i Mysen med Vibeke som veileder. Monica fikk god veiledning og verktøy til å jobbe med seg selv, og tok selv tak i sin mentale reise og endringen av kosthold.

Vigdis ble deretter hennes nye veileder, og hun får ros for å hjelpe henne med å holde fokus på den gode utviklingen som resulterte i en arbeidspraksis hos Mester Grønn på Morenen Kjøpesenter. Hun beskriver en arbeidsplass som tok henne imot med åpne armer og hun stortrivdes. Vigdis var også en god støttespiller da Monica etterhvert fikk tilbud om praksisplass hos AE Gruppen AS, og ble med henne videre på veien mot fast stilling.

Monica hadde lenge vært aktiv på sosiale medier med foto, film og blogginnlegg, noe AE gruppen hadde snappet opp. De tok kontakt med henne for å høre om hun kunne tenke seg å jobbe med sosiale medier i deres firmaer. Hun startet først i praksis, og etter en periode ble hun tilbudt jobb. Anne Cathrine i Deltagruppen Askim hadde da tatt over Monica som deltaker og hjalp henne med å forhandle frem en avtale på 60% stilling.

Jobben som markedskonsulent innebærer blant annet fotografering, filming og tekstforfatting, i tillegg til det å lage og drifte nettsider, være aktiv på sosiale medier, samt utarbeidelse av reklamemateriell. «Jeg er så fornøyd med arbeidsplassen min. Jeg får gjøre alt jeg interesserer meg for, og gleder meg til hver arbeidsdag!» forteller Monica.

Hun roser Deltagruppen og forteller at samtlige veiledere har både sett, hørt og forstått henne.

«Jeg har fått verktøy for grensesetting, sluttet med multitasking og skippertak mentalitet.»

I tillegg legger hun stor vekt på den gode oppfølgingen underveis i prosessen.
«Med Deltagruppen som et bindeledd mellom NAV og meg selv har jeg fått den bistand, trygghet og omsorg jeg trengte. De er rett og slett blitt mine hverdagsheltinner!», sier hun og smiler.

Hun avslutter med et råd til andre i samme situasjon: «Lytt til veilederne i Deltagruppen. De sitter med mye livserfaring og ser hva som fungerer for den enkelte».

 

Vi ønsker Monica lykke til videre!

 

 

DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring