Gå til innholdet
Bilde av Chris sittende foran et kart, hos Abelia

Ut i lønnet arbeid!

I vinter startet Chris på tiltaket avklaring hos Deltagruppen etter at han hadde pådratt seg ryggskade, og ikke kunne lenger utøve tidligere arbeidsoppgaver. Han øynet lite håp om å finne en ny vei i arbeidslivet, og alderen var heller ikke på hans side. Allikevel var han fast bestemt på å utføre de oppgavene han ble satt til å gjennomføre de ukene han var i avklaring. Det er viktig å jobbe med selvmotivasjon når man kommer i en slik situasjon.

Han roser jobbkonsulent Rita for god hjelp til CV-skriving og dokumentasjon, og jobbkonsulent Trine for god veiledning som førte til et nytt arbeidsfelt - å jobbe med ungdom. Chris forteller at han først var skeptisk fordi han ikke hadde utdanning rettet mot denne målgruppen, men tenkte at det allikevel var verdt å prøve.

Etter samtale med næringslivskontakt Jens Petter kom det opp en konkret bedrift, Aberia Healthcare AS. De fikk et møte med leder i Aberia John Edvardsen, og ble enige om å prøve tre måneder hospitering for å se om dette var noe Chris kunne tenke seg å jobbe med. Etter endt hospitering har han fått meget gode tilbakemeldinger fra arbeidsplassen, og 17. juli gikk han over i lønnet arbeid etter bistand fra jobbkonsulent Vigdis som har lukket avtalen. Chris forteller om et meningsfylt arbeid som gir ungdom nytt håp og nye muligheter.

Deltagruppen ønsker Chris lykke til videre!

DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring