Gå til innholdet

Øyvinds vei tilbake i jobb


Øyvind forteller at prosessen tilbake i jobb har vært lang. Tidligere jobbet han i salgsbransjen og barnevernet. Etter en arbeidsulykke i barnevernet ble han sykmeldt, og etter hvert ble han søkt inn via NAV over i tiltak hos Deltagruppen. Her ble han sett og hørt. Han deltok på diverse foredrag som motivasjon og livsstilsendring, fikk god hjelp til å utarbeide en utfyllende CV og bistand til å søke studiespesialisering gjennom AOF.  Smertene ble for store slik at han måtte avslutte studiet. Han kom tilbake til Delta og gjennom veiledning både fra Torill og Anka kom han frem til at han ønsket å jobbe med mennesker. Han fikk intern praksis hos Deltagruppen i Sarpsborg som veileder, noe han stortrivdes med. Han utarbeidet også et eget motivasjonskurs for ungdom. Etter endt praksis og flere søknader til forskjellig bedrifter forsto han at det ikke var enkelt å få en jobb som veileder. Han takket også nei til en ny praksis hos en arbeid- og inkluderingsbedrift, nå måtte han søke andre jobber. Sosiale medier ble en god kanal, og han fikk mellom 15 til 20 henvendelser. Han fant for øvrig ut at tilbudene ikke passet han, og tok i bruk eget nettverk gjennom direkte henvendelser. Han forteller at hans tidligere salgssjef stilte opp som referanse og kort tid senere fikk han tilbud om jobb i West office som selger førstehjelps utsyr og profileringsartikler.

Han beskriver tiden hos Delta som en god arena og et sted å gå til. Her kunne han dele erfaringer med andre og bruke seg selv som eksempel. Det er viktig å gjøre noe selv, stå på og lage seg delmål.

Nav har også vært hjelpsomme i forhold skolegang og forlenget tiltak. «Summen har bidratt til at jeg nå er tilbake i arbeidslivet», avslutter han.

Deltagruppen ønsker Øyvind lykke til videre!

 

DELTAGRUPPEN AS
Sentrabord: 69 81 74 00

HOVEDKONTOR
Besøksadresse:
Myrveien 2, 1815 Askim

Fakturaadresse:
Postboks 194, 1801 ASKIM

Faks: 69 81 74 81
post@deltagruppen.no

Deltagruppen as
Org.nr: 919 367 210
Delta Jobb og kompetanse
Org.nr: 919 366 443
Delta Skole
Org.nr: 919 367 555
Delta Næring
Org.nr: 819 367 302

DELTAGRUPPEN Askim
Myrveien 2
1815 Askim

DELTAGRUPPEN Mysen
David Blids gate 20
1850 MYSEN

DELTAGRUPPEN Sarpsborg
Klokkergårdveien 1-3-5
1711 SARPSBORG


Deltagruppen AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Østfold.
Vi er tilsluttet bransjeforeningen Arbeid og inkludering.
Vår virksomhet er EQUASS-sertifisert.

Personvernerklæring