Vi møter en optimistisk og fornøyd senior som ønsker å dele sin historie. Etter en lengre sykdomsperiode, hull i CVen og høy alder hadde Erlend mistet troen på at han skulle komme seg i ut i arbeid igjen. I møte med Delta jobb og kompetanse var han skeptisk, langt nede og ønsket ikke å være på tiltak. Etter hvert ble skapt en god relasjon med næringslivskontakt i Deltagruppen Jens Petter, og de begynt å snakke om hvilke muligheter Erland hadde på bakgrunn av hans kompetanse og lange arbeidserfaring. Han har alltid hatt jobb, men nå var det viktig å få en jobb som ikke var fysisk krevende.

Erlend hadde tidligere hatt oppdrag gjennom Adecco, og det viste seg at det fortsatt var muligheter for han på Borregård. I juni gikk han over i lønnet arbeid. Han forteller om yrkesstolthet og gleden over å manøvrere en stor maskin, tømmertruck som krever T82 sertifikat.

Han roser både Deltagruppen, NAV Skiptvet, Adecco og Borregård som sammen har gitt han muligheten til å komme tilbake til arbeidslivet.

Avslutningsvis gir han et råd til andre som er i hans situasjon: « Finn det du liker best og jobbe med, som du er sulten på. Da lykkes du»!

Deltagruppen ønsker Erlend lykke til videre!

Scroll to top